ArvoTec Fôrautomater

Meget driftssikker og nøyaktig fôrautomat som kan tilpasses kundens behov i stor grad. Automatene leveres standard med ulike doseringstromler, beholdere, stativ og eventuelt spredere. Pneumatiske spreder gir et godt sprederbilde i karet uten å knuse pellets. Elektrisk spredere er i utgangspunktet sirkelspredere, men kan også leveres med plater på deler av utfôringsskiven slik at fôret spres i en sektor.

Arvotec automatene fungerer utmerket både til fôring av yngel og til påvekst. Fôrbeholdere er tilgjengelig i flere modeller; fra 1 liter til 150 liter. Automatenes nøyaktighet i typiske fôringsapplikasjoner er over 98%. Tromler velges ift ønskelig utfôringsmengder, og 100 g tromler har en teoretisk utfôringsmengde på ca. 48 kg/time.

Arvotec leverer også et fullt integrert fôring, måling og alarmsystem som styrer automatisk dosering av fôr individuelt i hver oppdrettsenhet mht oppdatering av biomasse, vanntemperatur og oksygennivå.

Ta kontakt så finner vi et fôringssystem som passer ditt behov.

 

Kategorier

Relaterte produkter

ArvoTec Fôrautomater

Vennligst opprett nytt brukernavn og passord for å logge inn i den nye nettbutikken vår.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.