Personvernerklæring

Personvernerklæring

Slik samler fishtech.no inn og behandler personopplysninger.


Fishtech AS, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettbasert behandling av personopplysninger
Fishtech samler inn opplysninger om besøkende på vår nettside. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle nettstedet. Denne statistikken kan gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, lengde på besøket, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes.


Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies), er små tekstfiler som nettstedet lagrer i brukerens nettleser, for å registrere brukerens IP-adresse og bevegelser på nett. Vi bruker informasjonskapsler i forbedrings og markedsføring, og denne dataen kan ikke knyttes til brukeren.


Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserne er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, deaktiverer du selv denne funksjonaliteten. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt.
Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Oppdateringer av personvernregler og cookies
Vi endrer våre erklæringer vedrørende personvern og cookies med jevne mellomrom. Dette pga endringer i rammevilkår, kommersielle behov eller for å tilfredsstille behovene til markedsføringspartnere og tjenesteleverandører.


Spørsmål?
Personopplysningsloven gir deg rett til å stille spørsmål om informasjon vi har lagret om deg, kilden til informasjonen og hvordan denne informasjonen blir benyttet. En slik anmodning må være skriftlig og rettes til adressen nedenfor.
Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake samtykket. Hvis du ønsker å oppdatere informasjon, preferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss, vennligst send en skriftlig anmodning til: mail@fishtech.no

Fishtech AS
Verpetveien 20
1543 Vestby
Telefon: 64 85 94 00
E-post: mail@fishtech.no
Org.nr.: 958954379

Vennligst opprett nytt brukernavn og passord for å logge inn i den nye nettbutikken vår.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tjenester på høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.