Socorex Ultra vaksinesprøyter

Socorex Ultra Vaksinesprøyter er satt sammen av lette og holdbare plastmaterialer, og er tilgjengelig i flere modeller. Sprøytene er en videreutvikling av Socorex sine gjennomprøvde originale vaksinesprøyter, og har vist seg å svært godt egnet til vaksinering av fisk.

Socorex Ultra vaksinesprøyter gir svært presise vaksinedoser, og garanterer nøyaktighet dose etter dose. Sprøytene har lang holdbarhet, og når det vil være behov for å bytte deler så er det svært enkelt å demontere og montere nye deler. Ultra sprøytene er satt sammen av bare 9 deler, og tradisjonelle fjærer og kuler er ikke brukt. Rengjøring av sprøytene er derfor også nå enklere.

Praktiske tilleggsutstyr er også tilgjengelig for Ultra sprøytene. Socorex Ultra Fish Guide beskytter mot selvstikk og gjør det enklere å få korrekt stikkpunkt på fisken, mens Socorex Ultra Klokke gjør at man får kontroll på antall stikk.

Se vårt utvalg av Socorex produkter her. Merk at produktene som vises på vår hjemmeside bare er et lite utvalg av Socorex sitt sortiment, så kontakt oss hvis det er noe annet som ønskes.

Del dette innlegget