Apollo Standard sorteringsmaskiner, 1-500g

Apollo maskinene er produsert siden 1982 og levert i et stort antall over hele verden. Maskinene kjennetegnes blant annet ved sin utrolige slitestyrke og driftssikkerhet. Andre gode egenskaper er skånsom og nøyaktig sortering med høy kapasitet. Disse egenskapene sammen med svært lite vedlikeholdsbehov har gjort maskinene til Norges mest leverte maskin.

Fisken blir transportert fra fiskepumpe gjennom integrert vannavskiller eller ved håving til et forkammer på maskinen. Dette sørger for å spre fisken slik at den fordeles jevnt utover, før den glir inn på sorteringsvalsene. Valsene roterer parvis fra hverandre og løfter fisken samtidig som den glir nedover valsene til den faller gjennom ved riktig åpning mellom valsene. Når fisken er sortert ledes de ut i hvert sitt rør på siden av maskinen, og da gjerne rett over i et integrert tellesystem. Hastigheten gjennom sorteringen justeres vha den regulerbare motoren og helningsgraden på maskinen.

Standard maskinene er tilgjengelig i fire ulike modeller; 4-, 5-, 7- og 10-spor, alle med 3 eller 4 utganger. Maskinene kan leveres med integrerte vannavskillere som er tilpasset fiskestørrelse og vannflow. Det kan også leveres tellesystem og tilpasset røropplegg til dette.

Anbefalt fiskestørrelse er ca. 5-500 gram. Maskinene kan også leveres med et skinnesystem for å kunne sortere ned mot 1 gram.

 

Kontakt oss for pris og leveringstid.

 

Relaterte produkter

Apollo Standard sorteringsmaskiner, 1-500g