Apollo XL sorteringsmaskiner, 5-1500g

Apollo XL sorteringsmaskiner er spesielt egnet til sortering av storsmolt og porsjonsfisk. Maskinene er bygget etter samme lest som standardmaskinene, men har større valsediameter, større valseavstander og generelt tilrettelagt for sortering av stor fisk.

Fisken blir transportert fra fiskepumpe gjennom integrert vannavskiller eller ved håving til et forkammer på maskinen. Dette sørger for å spre fisken slik at den fordeles jevnt utover, før den glir inn på sorteringsvalsene. Valsene roterer parvis fra hverandre og løfter fisken samtidig som den glir nedover valsene til den faller gjennom ved riktig åpning mellom valsene. Når fisken er sortert ledes de ut i hvert sitt rør på siden av maskinen, og da gjerne rett over i et integrert tellesystem. Hastigheten gjennom sorteringen justeres vha den regulerbare motoren og helningsgraden på maskinen.

Maskinene leveres i to modeller, alle tilgjengelig med ulike valseavstander. Anbefalt maks. fiskestørrelse er ca. 1,5 kg. Vi kan også levere spesialmaskiner på forespørsel.

 

Kontakt oss for pris og leveringstid.

Relaterte produkter

Apollo XL sorteringsmaskiner, 5-1500g